יין וגסטרונומיה בשיתוף סולו איטליה
מרצה : דקל כהן מדריך : אריאל די קאסטרו
22 – 28 במאי 2013
אוכל באיטליה הוא חלק מהתרבות עצמה ומהויות החיים. האוכל האיטלקי קיבל כבר לפני דורות מקום של כבוד על שולחנם של רוב עמי העולם, והיום המטבח האיטלקי הוא למעשה מטבח אוניברסלי.
בסמינר הגסטרונומי נהנה מחוויה קולינרית בלתי נשכחת עם הפסטה הפיצה והגלידה האיטלקית. ביקור ביקבים, טעימות יינות, סדנת בישול וכל אלה משולבים בטיולים חוויות וכיף.
נבקר בפיאמונטה, חבל ארץ בעל יופי נשגב, נופים עוצרי נשימה, אוכל משובח ויינות הברולו, הברברסקו והנביולו כמובן. נטייל באמילה רומניה, נתרשם מכפרים מימיי הביניים, ערי מבצר, כנסיות, ארמונות, צריחים ולקינוח – גבינת הפארמז'ן חומץ הבלסמיקו ופרושוטו די פארמה.
להרשמה וקבלת פרטים נוספים 03-6753131
